Nieuws

Uitnodiging!

Allen van harte welkom!

Uitnodiging
Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag 26 mei 2022 wordt er een puzzeltocht gehouden om geld in te zamelen voor de uitzending van fam. van Holst naar project Hosanna in Madagaskar.

Alle verdere informatie hierover kunt u vinden in de bijlage.

Fietspuzzeltocht Hemelvaartsdag
Helpt u ook?

(Bericht van juf (Carine) Nijsink)

Beste ouders,

Zoals jullie misschien al hoorden, heeft mijn vriend een oom, tante, neefjes en nichtjes in Oekraïne wonen (tante Arenda Vasylenko-van de Ree). Hoe erg de situatie is, hoef ik niet te vertellen, daar zijn jullie vast ook van op de hoogte. Als familie zetten wij ons in voor de Oekraïnse bevolking. Mijn vriend en zijn vader (en nog enkele anderen) hopen maandag met bussen en aanhangers naar Polen te gaan met levensmiddelen om daar de Oekrainse burgers te kunnen voorzien van eerste levensbehoeften. Er is al heel veel ingezameld, maar er is er ook nog veel plek vrij. Misschien hebben jullie je steentje bijgedragen, bedankt daarvoor. Mochten jullie dat nog willen doen, dan kan het gebracht worden naar hun huis aan de lijsterbeslaan 5 in Rijssen.

Hieronder even een update wat zijn vader vanochtend stuurde:
Beste mensen. Even een kleine update. Wij zijn erg blij en dankbaar over de grote inbreng van hulpgoederen voor de nood in de Oekraïne. Inmiddels hebben wij de beschikking over 3 bussen en 3 grote aanhangers. Inmiddels zit er 1 aanhanger vol met 150 bananen dozen met eten. Vandaag wordt de 2e gevuld met al klaarstaande dozen. We hebben nog een sponsoring gekregen van een lege trailer met charter en brandstof het zou mooi zijn dat die ook nog vol komt. Vanuit Polen heb ik de smeekbede gekregen om geen kleding meer in te zamelen. (We hebben inmiddels al 4 bussen vol kleding weggebracht) kleding is er meer dan voldoende. ER IS VANUIT OEKRAINE EN VANUIT POLEN GESMEEKT OM VOEDSEL, DRINKEN, MEDICIJNEN ETC. Even voor uw beeldvorming. Woensdag is de oorlog uitgebroken, vrijdag avond zat het ziekenhuis bij Kiev al zonder brood (zo snel gaat dat). Mijn zwager en schoonzus zijn ook volop brood aan het bakken voor dit ziekenhuis. Ook hiervoor kunt u donaties geven ( Giften voor Bake4Ukraine kunnen overgemaakt worden naar Stichting Kom over en help in Nijkerk. Ons bankrekeningnummer is NL42RABO0161004555 onder vermelding van Bake4Ukraine.) Tot zo ver onze update. Wilt u dit bericht zo veel mogelijk delen? Nogmaals hartelijk dank voor uw steun. Sponsoren kan nog tot en met zaterdag.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Juf Nijsink